Home » Blog » Goedkope gitaarpedalen

Goedkope gitaarpedalen

man staat bij een gitaarpedaal op podium

Als je een elektrische gitaar en een versterker hebt is de perfecte volgende stap het zoeken naar gitaarpedalen om het geluid van je gitaar te kunnen veranderen. Helaas is het vaak zo dat gitaarpedalen van de bekende merken vaak behoorlijk prijzig zijn, meer dan 100 euro is geen uitzondering. De kans is groot dat je voor de aanschaf van je gitaar en versterker al best wat geld kwijt bent geweest. Het is dus de moeite waard om op zoek te gaan naar goedkope gitaarpedalen, die niet onder doen aan kwaliteit vergeleken de duurdere merken. Er zijn gelukkig ook kleine, nieuwere merken die voor wat minder geld ook kwalitatief goede gitaar pedalen maken!

Dimavery

Dimavery is een redelijk nieuw merk in de wereld van muziekinstrumenten. Sinds 2004 doen ze mee als speler op de internationale markt. Hun filosofie is het maken van kwalitatief goede spullen voor een lage prijs, zonder dat de kwaliteit hoeft in te leveren door de lage prijs. Ze ontwerpen en ontwikkelen hun gitaar pedalen in Europa en laten deze daarna produceren in China om een lage prijs te kunnen behouden. Dit is dus het perfecte merk als je op zoek bent naar goedkope gitaarpedalen.

Een overdrive gitaarpedaal van Dimavery
Een delay gitaarpedaal van Dimaverymusic

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gegarandeerd goed is, is er een individuele kwaliteitscontrole voor elk product. Hierdoor weet je dus dat de kwaliteit van hun pedalen goed is en hoef je er niet te veel voor te betalen! Gelukkig hebben ze ondertussen ook een ruim assortiment aan gitaarpedalen beschikbaar waaronder: Tuner, Overdrive, Distortion, Delay, Tube Pusher, Flanger en een compressor. Je kunt dus vrijwel je gehele padelboard opbouwen met deze goedkope gitaarpedal van Dimavery. Bekijk ze hier.